EZTrader a pierdut autorizatia CySEC
Alexandru Grigorescu
A trecut destul timp de cand Fair Binary Options a inceput sa avertizeze traderii despre pericolele ascunse la care se supun cand colaboreaza cu un broker precum EZTrader. Aceasta este o noua dovada a devotamentului nostru de a promova corectitudinea in industria optiunilor binare. Clientii sunt tratati conform celor mai inalte standarde, iar escrocii sunt... Skaitykite daugiau
A trecut destul timp de cand Fair Binary Options a inceput sa avertizeze traderii despre pericolele ascunse la care se supun cand colaboreaza cu un broker precum EZTrader. Aceasta este o noua dovada a devotamentului nostru de a promova corectitudinea in industria optiunilor binare. Clientii sunt tratati conform celor mai inalte standarde, iar escrocii sunt scosi in evidenta pentru a fi evitati! Desi acordarea licentelor de catre un organ de control precum CySEC are rolul de a garanta un mai bun control al comportamentului brokerilor, cazul EZTrader dovedeste ca este necesara o perioada de timp pentru ca regulatorul sa actioneze. Fair Binary Options a fost printre primii care au avertizat in privinta experientelor negative pe care clientii le-au avut cu EZTrader. Aceste incalcari ale drepturilor clientilor au inclus tranzactionarea in numele clientilor – ceea ce este interzis, precum si neeliberarea fondurilor clientilor. CySEC a recunoscut comportamentul eronat al EZTrader si le-a revocat licenta. Insa in acest timp, acest broker a atins un prag de neconceput de comportament eronat, astfel incat revocarea pare putin prea tarzie. Dar, asa cum am mentionat, aceasta este o noua dovada a integritatii Fair Binary Options in industria optiunilor binare. Mai exact, CYSEC (the Cyprus Securities and Exchange Commission) a suspendat autorizatia companiei mama a EZTrader, WGM Services Ltd., din cauza suspiciunilor de incalcare a legii Activitatilor si Serviciilor Investitionale si Pietelor Reglementate. WGM este suspecta ca ar fi incalcat nu una, ci trei sectiuni ale legii mentionate mai inainte. Incalcarile includ sectiuni care vizeaza cerintele operationale de baza, precum Fondurile Clientilor, partea IV din lege si ‘Protejarea fondurilor clientilor’, din Directiva DI144-2007-01 din 2012. Celalalte doua sectiuni sunt: Sectiunea 67 ‘Fonduri proprii’ din Directiva DI144-2007-05 din 2012 despre capitalul adecvat pentru firmele de investitii. Sectiunea 69, ‘Marile expuneri ale CIF’, paragraful 8, partea III a Directivei DI144-2007-06 pentru expunerile mari ale CIF 2012. Deoarece, conform anuntului Comisiei, WGM Services Ltd nu poate intermedia nicio activitate sau serviciu de investitii si trebuie sa inchida toate pozitiile din contractele clientilor, daca un client doreste acest lucru, si sa le returneze toate fondurile si profitul castigat – ii sfatuim pe toti traderii inca o data sa nu depuna fonduri la EZTrader. Binenteles, ii incurajam pe toti clientii sa raporteze orice neregularitate pot intampina cu orice alt broker Fair Binary Options.

EZTrader a pierdut autorizatia CySEC

A trecut destul timp de cand Fair Binary Options a inceput sa avertizeze traderii despre pericolele ascunse la care se supun cand colaboreaza cu un broker precum EZTrader. Aceasta este o noua dovada a devotamentului nostru de a promova corectitudinea in industria optiunilor binare. Clientii sunt tratati conform celor mai inalte standarde, iar escrocii sunt scosi in evidenta pentru a fi evitati!

Desi acordarea licentelor de catre un organ de control precum CySEC are rolul de a garanta un mai bun control al comportamentului brokerilor, cazul EZTrader dovedeste ca este necesara o perioada de timp pentru ca regulatorul sa actioneze. Fair Binary Options a fost printre primii care au avertizat in privinta experientelor negative pe care clientii le-au avut cu EZTrader. Aceste incalcari ale drepturilor clientilor au inclus tranzactionarea in numele clientilor – ceea ce este interzis, precum si neeliberarea fondurilor clientilor.

CySEC a recunoscut comportamentul eronat al EZTrader si le-a revocat licenta. Insa in acest timp, acest broker a atins un prag de neconceput de comportament eronat, astfel incat revocarea pare putin prea tarzie. Dar, asa cum am mentionat, aceasta este o noua dovada a integritatii Fair Binary Options in industria optiunilor binare.

Mai exact, CYSEC (the Cyprus Securities and Exchange Commission) a suspendat autorizatia companiei mama a EZTrader, WGM Services Ltd., din cauza suspiciunilor de incalcare a legii Activitatilor si Serviciilor Investitionale si Pietelor Reglementate. WGM este suspecta ca ar fi incalcat nu una, ci trei sectiuni ale legii mentionate mai inainte.

Incalcarile includ sectiuni care vizeaza cerintele operationale de baza, precum Fondurile Clientilor, partea IV din lege si ‘Protejarea fondurilor clientilor’, din Directiva DI144-2007-01 din 2012. Celalalte doua sectiuni sunt: Sectiunea 67 ‘Fonduri proprii’ din Directiva DI144-2007-05 din 2012 despre capitalul adecvat pentru firmele de investitii. Sectiunea 69, ‘Marile expuneri ale CIF’, paragraful 8, partea III a Directivei DI144-2007-06 pentru expunerile mari ale CIF 2012.

Deoarece, conform anuntului Comisiei, WGM Services Ltd nu poate intermedia nicio activitate sau serviciu de investitii si trebuie sa inchida toate pozitiile din contractele clientilor, daca un client doreste acest lucru, si sa le returneze toate fondurile si profitul castigat – ii sfatuim pe toti traderii inca o data sa nu depuna fonduri la EZTrader. Binenteles, ii incurajam pe toti clientii sa raporteze orice neregularitate pot intampina cu orice alt broker Fair Binary Options.

Capitalul dvs. poate fi în pericol

Lista brokerilor Top 10

 • Broker
 • Depozit Minim
 • Castiguri
 • Recenzia
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqOption Logo Small
 • €10
 • N/A
 • IQoption
 • cryptorobot
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • 24Option Logo Small
 • €100
 • -
 • 24Option
Capitalul dvs. poate fi în pericol