Tranzacţionarea Automată în Binary Options

Tranzacţionarea automată în Binary Options, este nişa cu cea mai accentuată dezvoltare pe piaţa tranzacţionărilor.  În pofida faptului că Binary Options sunt foarte uşor de înţeles şi utilizat, începătorii nu au întotdeauna timp pentru a învăţa toate aspectele importante ale tranzacţionărilor şi analizei financiare.

Cu ajutorul tranzacţionării automate, analiza devine inutilă – software-ul de ultimă generaţie utilizează cunoştinţele experţilor, care tranzacţionează în favoarea traderilor. Există câteva aspecte importante, ce trebuie luate în considerarea de traderi în cazul alegerii unui software de tranzacţionare automatizat. Fair Binary Options preferă roboţi care sunt:

 • gratuiţi,
 • se bazează pe conexiune internet,
 • sunt de încredere,
 • suportă o gamă largă de brokeri, cu o reputaţie bună.

Mai jos găsiţi lista noastră de software-uri pentru tranzacţionare automată. Vă recomandăm numai Binary Option Robot.

 • Brokeri
 • Depozit
  Minim
 • Investitia
  Minima
 • Reţete
 • Evaluare
 • Comerț
 • Recenzia brokerilor binari

Dacă nu sunteţi convins de judecata noastră şi pentru a vă edifica asupra alegerii noastre de a nu recomanda alte programe, citiţi recenziile referitoare la alţi roboţi. Pentru alte informaţii referitoare la tranzacţionările automate în opţiunile binare, citiţi articolul de mai jos.

BinaryOptionRobot Top Banner

Nu am timp să studiez analizele de piaţă – Ce pot face pentru a tranzacţiona cu succes pe Binary Options?

Previziunile cu privire la direcţia în care va evolua preţul unei achiziţii pe viitor  nu sunt uşoare. Acestea necesită înţelegerea determinărilor fundamentale necesare pentru evaluare, precum şi a aspectelor tehnice ale tranzacţionărilor, în cazul în care sunt utilizate grafice. Datorită faptului că, nu este întotdeauna uşor să avem o privire de ansamblu asupra acestor factori, traderii au încercat să găsească metode de a-şi îmbunătăţi metodele fără a fi necesară în prealabil, învăţarea regulilor referitoare la analiza de piaţă şi consultarea unui expert.

Soluţia a apărut o dată cu introducerea primului software de tranzacţionare automată pe binary options. Primele programe au fost stângace şi greu de utilizat, clientul reuşind să rezolve aspectul referitor la analiza tranzacţionării, dar pierzând în procesul de analiză, principala caracteristică a opţiunilor binare – simplitatea setării tranzacţionărilor.

Datorită dezvoltării continue al internetului şi al algoritmilor de tranzacţionare, procesul tranzacţionării automate în binary options  a devenit mai uşor şi mai popular. Trecerea la soluţiile bazate total pe internet, produsul cel mai recomandat – Binary Option Robot, a uşurat introducerea tranzacţionării automate în binary options.

Ce sumă de bani trebuie să depun pentru a iniţia tranzacţionarea automată?

Mulţi traderi sunt interesaţi de suma necesară de a fi depusă pentru a începe tranzacţionarea cu ajutorul unui robot de opţiuni binare. Această sumă depinde de brokerul binary options, care facilitează tranzacţionarea automată. De obicei este solicitat un depozit minim de 200$.

Robotul Binary Option – Setarea preferinţelor implicite ale software-ului

Din moment ce există diferite tipuri de roboţi pentru opţiuni binare, este de la sine înţeles că fiecare are o caracteristică distinctivă faţă de celelalte. Totuşi, majoritatea au câteva setări de bază comune, cum ar fi suma minimă tranzacţionată, suma maximă ce poate fi pierdută pe zi, tipul şi volumul tranzacţionărilor ce vor fi efectuate, etc. Astfel clienţii pot controla portofelul tranzacţionat, chiar şi atunci când robotul de tranzacţionare este unul simplu.

Roboţii Binary Option –  Brokeri

BancDeBinary Logo SmallSoftware-ul de tranzacţionare automată binary options, poate fi integrat cu brokerii în diverse feluri. Deoarece momentan există câteva sute de branduri de brokeri în toată lumea, fiecare poate avea un mod personalizat de integrare şi iniţiere a tranzacţionării automate. Cei mai buni roboţi binary options folosesc numai cei mai buni brokeri. Robotul Binary Options integrat în Banc De Binary, opţiunea nr. 1, BinaryGlobes, PorterFinance (in engleza) , CherryTrade (in engleza), GOptions (in engleza) şi RBoptions.

Cât pot câştiga prin tranzacţionare automată binară?

Traderii sunt foarte interesaţi să afle răspunsul la această întrebare. Serviciile de tranzacţionare automată binary options, tind să promită mult, dar în viaţa reală rezultatele pot fi foarte diferite. Un exemplu elocvent de o asemenea promisiune îl constituie BinaryBoom unde se promite $17,000 pe  (in engleza) săptămână. Există mai multe motive pentru care această promisiune este nefondată.

 

De ce ar trebui să încercaţi tranzacţionarea automată Binary Options?

În mod evident, ideea este de a uşura procesul de tranzacţionare pentru clientul mediu. Majoritatea clienţilor, ce tranzacţionează pe binary options nu au experienţă în tranzacţionări pe pieţele financiare. Unii nu înţeleg nici conceptul de bază.

Pe când tranzacţionarea nu este recomandată pentru traderi ce nu cunosc riscurile ce pot apărea în cazul în care investesc mari sume de bani – tranzacţionarea automată binary options uşurează pătrunderea pe piaţa tranzacţionărilor, fără frica de a pierde. Semnalele generate prin tranzacţionarea automată, sunt introduse de software cu uşurinţă, sub formă de traderi.

Cu ajutorul software-ului de tranzacţionare automată, traderul se bazează pe furnizorul de semnal, în scopul utilizării experienţei care-i lipseşte, transformând-o în profit. Sună extraordinar şi în multe privinţe chiar este. În cazul tranzacţionărilor manuale, traderul trebuie să fie familiarizat cu mişcările în detaliu ale diferitelor volume, tendinţe şi cu preţurile bunurilor tranzacţionate. Acest lucru poate fi realizat prin analiza zilnică, săptămânală şi lunară a graficelor şi indicatorilor de bază, ce sunt în permanentă mişcare. Sistemele de tranzacţionare automată vin în ajutorul traderilor în generarea profitului , fără ca acesta să deţină cunoştinţe aprofundate legate de procesul de tranzacţionare.
BinaryOptionRobot Top Banner

Semnale Binary Options versus tranzacţionare automată binară

În acest moment probabil sunteţi foarte confuz. De ce am menţionat  semnalele binary options, dacă scopul acestui articol este de a explica tranzacţionarea automată în opţiuni binare. Ei bine, cele două concepte se întrepătrund. Semnalele binare sunt o soluţie pentru a uşura obţinerea rezultatelor mai bune pentru persoanele obişnuite pe piaţa tranzacţionărilor. Furnizorii de semnale generează semnale, cu ajutorul unui algoritm, sau al unui trader profesionist cu experienţă şi folosesc tehnologia comunicării informaţiei pentru a prezenta semnalul clienţilor. Clienţii aleg dacă doresc sau nu să urmeze sfatul conţinut de semnal şi să tranzacţioneze pe baza acestuia.

Robot-signals-300x214Tranzacţionarea automată = Semnale pe care nu trebuie să le tranzacţionaţi manual

Cu tranzacţionarea automată binară, lucrurile stau un pic diferit. Traderii nu trebuie să selecteze manual semnalul pentru a alege sau a tranzacţiona ceva. Totul se realizează în mod automat. Înseamnă că, pentru a realiza tranzacţia, în majoritatea cazurilor clientul nu trebuie să facă nimic. Sistemul realizează toate operaţiunile singur.  Totuşi, tranzacţiile generate de sistem, vor figura sub denumirea de  “semnale” numai că, în acest caz, semnalele sunt tranzacţionate pe platforma binary options în mod automat.

Avantajul sistemelor de tranzacţionare automată de înaltă calitate este aceea, că traderii sunt capabili să realizeze variate tranzacţii utilizând diverse tehnici, fără a monitoriza în mod constant piaţa.  Acest fapt uşurează cu mult managementul conturilor multiple, ce ar fi foarte dificil de gestionat manual.

Software-ul de tranzacţionare automată Binary Options

Există diverse tipuri de servicii de tranzacţionare autmomată binary options, ce diferă în mare parte în ceea ce priveşte aspectul. Când spunem aspect, nu ne referim la aspectul grafic, numit generic “aspectul şi mirosul”, ci mai degrabă la designul sistemului de tranzacţionare.

Tranzacţionare automată cu ajutorul experţilor Binary Options

După cum am mai amintit, majoritatea acestor servicii utilizaeză tranzacţii algoritmice, dar unele folosesc traderi profesionişti. Tranzacţiile algoritmice sunt mai bune în cazul în care clientul preferă tranzacţii pe termen scurt, deoarece algoritmii pot detecta modele, au fost programate pentru tranzacţii foate rapide şi locale, cu termen scurt de valabilitate. Traderii profesionişti sunt de preferat pentru tranzacţii zilnice sau cu maturări mai lungi.

În ceea ce priveşte experienţa clienţilor, cea mai importantă parte a serviciului de tranzacţionare automată binary options, rămâne designul software-ului. Aceasta se referă la modul în care a fost conceput programul.

BinaryOptionRobot Top Banner

Programele pentru tranzacţionări automate sunt concepute diferit

În ceea ce priveşte designul, există numeroase iteraţii, totuşi ne referim la programul pentru tranzacţionare automată, ca program de sine stătător pe computerul clientului ce poate fi descărcat şi instalat. Aceasta înseamnă că traderul trebuie să se înregistreze pe site-ul furizorului şi, dacă este necesar, să plătească o licenţă pentru a fi redirecţionat către linkul de descărcare, care mai apoi să fie instalat pe computerul său. Mai apoi, programul trebuie instalat şi personalizat, prin introducerea informaţiilor referitoare la brokerul ales şi a datelor de logare. În funcţie de program, pentru operaţionalizarea programului trebuie realizate mai multe sau mai puţine setări.

În cazul acestei soluţii majoritatea utilizatorilor pot întâmpina probleme, legate de descărcarea şi instalarea programului. Este de înţeles – trăim în secolul 21, când oamenii sunt obişnuiţi să primească soluţii gata configurate, ce nu necesită depunerea unui efort suplimentar. Partea bună este, că programul de sine stătător va fi mai stabil decât tipul de tranzacţionare binară automată pe care-l prezentăm în cele ce urmează.

c02282373-300x163Program de tranzacţionare Binary Options automat  – Modul (plugin) pentru browsere

Al doilea tip de program pentru tranzacţionare automată în binary options, o reprezintă modulul (plugin) instalat în browser.  Ideea este, de a utiliza caracteristica suportată de browserele moderne – extensiile – pentru a crea un mic program, ce va rula ca o extensie a platformei de brokeraj aleasă, pentru tranzacţionarea automată. De obicei, utilizatorul va avea în motorul de căutare o bară laterală, cu unele setări. Acest aspect pare foarte practic, dar în multe cazuri acestea sunt cele mai proaste design-uri, deoarece multe funcţionează prin utilizarea poziţiei platformei, pentru stabilirea datelor despre semnal, direct în interfaţa platformei de tranzacţionare a brokerului respectiv.

Soluţia prezentă este una foarte stângace şi probabil cea mai proastă soluţie de implementare a unui program de tranzacţionare automată. Instalarea poate fi mai uşoară decât cea a unui program de sine stătător, dar nu întotdeauna. Uneori modulele trebuie descărcate şi instalate, la fel ca şi un program de sine stătător. În orice caz, această soluţie este de multe ori mai puţin stabilă şi sigură, deoarece depinde de browser şi de performanţele acestuia.

Cea mai bună soluţie o reprezintă programele automate de tranzacţionare, bazate 100% pe internet

Fără să afectăm performanţele tranzacţionărilor automate din binary options (in engleza), am implementat o nouă metodă de efectuare a tranzacţionărilor automatizate. Noua abordare respectă natura intrinsecă a binary options, bazată pe conexiune internet şi menţine linia de bază al tranzacţionărilor binare – online, fără descărcare, ca interfaţă în browser. Ideea este să realizăm toate setările necesare în browser şi să pornim, sau să oprim tranzacţionarea automată cu un simplu click. Din moment ce nu este necesară nici un fel de instalare, soluţiile „Web-based” (bazate pe internet), devin cea mai populară cale de a tranzacţiona opţiuni binare.

dashboard_popup_robot1-300x201

Programul de tranzacţionare automată de pe server contolează întregul proces, pe când platforma de tranzacţionare cu broker, este utilizată pentru a plasa licitaţii. Nu există un control ferm al plasării licitaţiilor, altul decât adăugarea altei licitaţii pe lista celor deja existente.

Preţul şi cheia de activare al robotului

Mulţi clienţi ne întreabă, cât costă soluţiile de tranzacţionare automată în binary options?  La această întrebare, nu există un răspuns ferm. Unii solicită o plată pentru software, pe când alţii nu. Unii cer plata unui abonament lunar, pe când alţii pentru versiunile importante, vând licenţa de software. Totodată, mulţi oferă o versiune gratuită, ce nu include toate opţiunile versiunii full, care trebuie plătită. În unele cazuri, există mai puţine opţiuni de control, pe când în altele există numai un număr limitat de brokeri.

Pentru a funcţiona, programul plătit are nevoie de obicei, de o cheie de activare. Aceasta constituie o măsură de protecţie împotriva celor care descarcă programul şi o utilizează fără să o plătească. Din această cauză, mulţi clienţi consideră că există un „crack” sau un generator de chei (keygen) pentru roboţii de binary optiona. Nu ştim dacă hackerii au dezvoltat deja aplicaţii pentru a face ca aceste programe să funcţioneze fără a fi nevoie să fie plătite, dar în orice caz, în cazul unei astfel de tentative, accesul va fi blocat de către broker.

Program gratuit de tranzacţionare automată

Dacă preferaţi să nu plătiţi pentru programul robot binary option, nu este nevoie să căutaţi programe de spargere sau generatoare de chei pe internet. Există şi servicii gratuite de tranzacţionare automată binară foarte bune, tot ceea ce trebuie făcut, este să vă înregistraţi şi să configuraţi contul personal. Nostru favorit este doar Binary Option Robot. Este gratuite, are o interfață bazată pe web, care nu necesită descărcare.

APPLEMAC-300x160Binary options pentru Mac

Nu toate soluţiile de tranzacţionare automată în binary options, au o versiune compatibilă şi pentru Mac. În unele cazuri soluţiile cu module (plugin) în browsere, pot funcţiona, în altele nu. Cea mai sigură cale pentru o soluţie bazată pe internet, este programul menţionat anterior Binary Options Robot. Traderii pot fi siguri că, acesta va funcţiona pe orice platformă, fără instalare.

Binary Options Robot – scam sau nu

Sectorul roboţilor binary options este foarte versatil şi este foarte greu de spus care serviciu este unul bun. Unele nu sunt chiar aşa de rele, dar utilizează tactici spam, ceea ce ne face să nu avem încredere în ele. Unele sunt un scam total, ademenind clienţii cu schemele lor „câştigă bani rapid”. Credeţi-ne, nu există aşa ceva. Nu aveţi încredere în aşa ceva! Totodată este foarte important ca robotul binary options ales de dumneavoastră, să nu afişeze brokeri falşi, pentru că veţi avea probleme cu retragerea banilor. Consultaţi lista neagră a brokerilor, pentru a şti ce brokeri să evitaţi.

BinaryOptionRobot Top Banner

Lista brokerilor Top 10

 • Broker
 • Depozit Minim
 • Castiguri
 • Recenzia
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqOption Logo Small
 • €10
 • N/A
 • IQoption
 • cryptorobot
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • 24Option Logo Small
 • €100
 • -
 • 24Option
Capitalul dvs. poate fi în pericol