Brokeri ce ofera optiuni binary in Romania

Există sute de brokeri de opțiuni binare on-line în acest moment. In fiecare zi, mii de traderi încearcă să obțină informații relevante și obiective despre brokeri  de opțiuni binare, înainte de a decide să depună banii la ei. Fair Binary Options a fost creat pentru a ajuta clienții cu această sarcină. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru alegerea unui broker, consultați unele dintre listele noastre sortate astfel: Top Brokeri  –  Brokeri Reglementați –   Brokeri Opțiuni Spot. De asemenea, consultați Lista Neagră brokeri și Rouge pit, în scopul de a ști ce branduri să evitați.

 • Brokeri
 • Depozit
  Minim
 • Investitia
  Minima
 • Reţete
 • Evaluare
 • Comerț
 • Recenzia brokerilor binari
*Suma care va fi creditată în cont dacă tranzacția are succes

În lista de mai jos, există mulți brokeri de opțiuni  binare pe care care i-am trecut în revistă  în ultimii ani. Toți aceștia sunt recomandați de Fair Binary Options ca fiind adecvați pentru a face tranzacții, astfel încât vă recomandăm să vă faceți timp pentru a consulta lista noastră!

În cea mai bună secțiune de brokeri de opțiuni binare, veți găsi doar cei mai demni de încredere și corecți brokeri de opțiuni binare on-line. Puteți avea încredere întotdeauna că am analizat în detaliu brokerii de pe lista albă și vă vom ajuta dacă aveți întrebări sau în caz rar aveți orice probleme cu partenerii noștri. Acești brokeri vă vor oferi posibilitatea de a avea cea mai bună experiență de tranzacționare cu opțiuni binare, în opinia noastră.

Reclamații despre opțiunile binare

Este important să se țină cont de faptul că atunci când navigați pe Internet, veți găsi comentarii negative despre brokeri de la traderi care au pierdut bani. Atunci când tranzacționați opțiuni binare, există un risc implicat, iar comentariile răuvoitoare care provin de la clienți furiosi nu sunt de niciun folos pentru nimeni. Este important să rămâneți obiectiv și să evaluați în mod corect nivelul serviciilor pe care un broker le oferă.

Concurenții sau persoanele care sunt supărate că și-au pierdut banii ar putea scrie comentarii negative, chiar dacă au făcut tranzacții cu cei mai buni brokeri de opțiuni binare. Pe site-ul nostru, veți găsi întotdeauna comentarii pozitive din moment ce nu listăm brokeri nepotriviți. Cu toate acestea, arătăm dacă am găsit ceva negativ de spus despre oricare dintre brokerii de opțiuni binare. Pentru brokerii pe care trebuie să-i evitați, vedeți  pagina Lista Neagră a brokerilor.

Alegerea celui mai bun broker

Există diverse alte motive pentru care traderii ar trebui să citească analizele noastre referitoare la cei mai buni brokeri de opțiuni binare înainte de a selecta un broker. Analizele noastre despre brokerii de opțiuni binare de top vor lista caracteristicile cele mai importante și informatii actuale, de multe ori ascunse de acordurile de termeni și condiții. Credem că este important să se publice aceste detalii, astfel traderii sunt la curent. Unele dintre informațiile pe care Fair Binary Options le furnizează sunt:

 • caracteristici speciale: aici vom enumera toate caracteristicile importante pe care le oferă un broker. Acestea sunt de obicei enumerate ca avantaje oferite de diferite tipuri de conturi care aduc diferite niveluri de servicii, în funcție de fondurile minime depuse
 • bonusuri: aproape fiecare broker oferă aceste recompense care cresc potențialul de tranzacționare. Fair Binary Options prezintă, de asemenea, termenii și condițiile implicate de banii din bonus, astfel încât traderii știu întotdeauna cum vor afecta acestea eficiența lor de tranzacționare.
 • cele mai bune platforme de tranzacționare binare: vom revizui software-ul care face totul posibil. Există mai mulți furnizori mari, cum ar fi SpotOption, TechFinancials, Tradologic, MarketsPulse, și avem o experiență amplă în utilizarea lor.
 • active: analizele Fair Binary Options oferă informații de bază privind valoarea activelor disponibile pentru tranzacționare
 • asistență pentru clienți: vom discuta cu suportul pentru clienți pentru a testa modul în care brokerul a înființat biroul care ar trebui să sprijine traderii. Acesta este cel mai bun mod de a evalua serviciul.
 • plăți: vom lista toate opțiunile de plată disponibile la broker, lista cu cerințele minime pentru depozit
 • retrageri: vom avertiza operatorii economici în cazul în care cerințele de retragere sunt prea mari, sau în cazul în care este nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a obține banii înapoi.

Așa cum am menționat anterior, evaluările pe care le citiți vor fi  diferite cu siguranță de la un loc la altul. Veți găsi mai multe site-uri, asemănătoare cu al nostru, care sunt responsabile pentru evaluarea brokerilor on-line și vă vor recomanda cu ce broker să tranzacționați. Fair Binary Options este cel mai bun loc pentru a găsi toate informațiile despre cei mai buni brokeri de opțiuni binare și am depus mult de efort în urmărirea schimbărilor din industrie, care pot afecta în mod direct și indirect comercianții.

Rețineți faptul că a găsi un broker online credibil vă poate salva o mulțime de timp și bani. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca banii să vă fie furați pur și simplu pentru că nu v-ați acordat timp pentru a vă face temele. În urma acestor sfaturi vă asiguram că procesul de tranzacționare va merge cât mai ușor posibil.

Top Brokeri de opțiuni binare  – Premii FBO

Dedesubtul logo-ului cu analizele unora dintre brokerii noștri, traderii vor observa pictogramele de atribuire. Acest lucru înseamnă că acești brokeri  de opțiuni binare au un astfel de serviciu excepțional, motiv pentru care au câștigat un premiu FBO. Premiile Fair Binary Options îi onorează pe cei mai buni din industrie. Există mai multe categorii, iar noi le acordăm numai brokerilor care s-au comportat bine în mod consecvent și fără plângeri sau cu plângeri minore, care au fost soluționate în favoarea clienților. Vedeți câștigătorii pentru Premiile FBO 2015.

Certificatul Broker Binar Sigur

Certificatul Broker Binar Sigur al Fair Binary Options este garanția pe care o oferim pentru brokerii care și-au dovedit superioritatea în mod constant pe piață. Acești brokeri au furnizat servicii excelente pentru comercianți de-a lungul anilor, fără plângeri semnificative sau acuzații grave. În funcție de marca și experiența anterioară în relațiile cu ei, Fair Binary Options acordă acest certificat pentru a evidenția brokerii care oferă un serviciu bun și pentru a face întreaga industrie mai transparentă pentru clienți.

Analizele Fair Binary Options

Noi am făcut tot ce stă  în puterea noastră pentru a îmbunătăți transparența analizelor individuale de opțiuni binare pentru a ne asigura că traderii obține informații relevante așa cum s-a descris mai sus. În afară de listarea garanțiilor și premiilor pentru opțiuni binare pe care le-am încorporat în opiniile nostre despre broker, traderii pot citi despre caracteristicile speciale pe care acești brokeri le oferă, platforma lor de tranzacționare, bonusuri, depuneri, retrageri și multe altele! Toate informațiile relevante pe care le-am compilat în paginile noastre de analiză pentru opțiuni binare sunt prezentate  într-un mod care este ușor de înțeles.

Analizele de opțiuni binare – Lista Neagră cu brokeri

Uneori, traderii apelează la noi, dacă aceștia au avut unele probleme cu brokerii. În cazurile în care problemele nu sunt rezolvate cu un rezultat corect, iar brokerul a cauzat în mod clar daune clientului, vom adăuga broker-ul pe lista neagra. În cazul în care traderii au întrebări sau plângeri despre analizele noastre de opțiuni binare, îi invităm să ne contactați prin intermediul paginii de contact de pe Pagina de contact Fair Binary Options.

Analizăm brokerii în mod regulat, pentru a ne asigura că se ridică la standardele noastre înalte în orice moment. Vă recomandăm să tranzacționați doar cu brokerii de pe acest site, pentru a evita orice experiențe neplăcute și probleme cu banii. EZTrader  & NRG Binary au fost eliminați definitiv din lista noastră de brokeri, împreună cu alte branduri care s-au dovedit a fi escroci. Acestea nu sunt cei mai buni brokeri de opțiuni binare în mod sigur! Puteti găsi Lista Neagră a brokerilor aici, cu explicații complete privind motivele pentru care acești escroci au fost eliminați din lista noastră.

Găsiți un broker de opțiuni binare indiferent din ce țară sunteți!

Ne străduim pentru a aduce cele mai bune platforme pentru traderii din fiecare țară prin rețeaua noastră de 16 site-uri web localizate. Noi nu aratăm brokerii din afara SUA în lista de brokeri  pentru vizitatori din SUA.  Publicăm brokeri reglementați și brokeri de opțiuni binare reglementați pentru cetățenii americani.

Traderii de opțiuni binaredin SUA au multe moduri în care pot tranzacționa cu brokerii care susțin conturile din Statele Unite ale Americii. Din moment ce impedimentele de reglementare împiedică brokerii din UE de a tranzacționa  opțiuni binare din SUA, traderii pot utiliza brokerii offshore. Acești brokeri de opțiuni binare pentru SUA au fost analizați de către Fair Binary Options. Pentru a preveni ca traderii de opțiuni binare din SUA să lucreze cu brokeri escroci, ei pot folosi lista noastră neagră pentru a vedea cu ce brokeri nu este recomandat să tranzacționeze.

Vizitatorii din alte țări pot alege propria lor limbă în colțul din dreapta sus al site-ului pentru a obține site-ul în propria lor limbă și pentru a vedea o selecție de brokeri, care oferă cea mai bună platformă de tranzacționare și care oferă suport pentru clienți în țara lor. Investim mult timp în versiunile noastre localizate în efortul de a aduce cea mai bună experiență pentru toți utilizatorii.

Lista brokerilor Top 10

 • Broker
 • Depozit Minim
 • Castiguri
 • Recenzia
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqOption Logo Small
 • €10
 • N/A
 • IQoption
 • cryptorobot
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • 24Option Logo Small
 • €100
 • -
 • 24Option
Capitalul dvs. poate fi în pericol