Recenzia Brokerului Ayrex

Recenzia Brokerului Ayrex
Bianca Grigorescu
Ayrex este un furnizor global sofisticat de tranzacții cu opțiuni binare, care și-a canalizat o mare parte din energie în încercarea de a crea cel mai bun mediu de tranzacționare pentru clienții lor. În urma analizei Ayrex putem concluziona ca le-a reușit acest lucru. Platforma este incredibilă și am avut mult timp la dispoziție pentru... Skaitykite daugiau
Ayrex este un furnizor global sofisticat de tranzacții cu opțiuni binare, care și-a canalizat o mare parte din energie în încercarea de a crea cel mai bun mediu de tranzacționare pentru clienții lor. În urma analizei Ayrex putem concluziona ca le-a reușit acest lucru. Platforma este incredibilă și am avut mult timp la dispoziție pentru tranzacționare.
4.5
 1. Examinarea paginii web

 1. Ayrex Recenzia Broker

  Ayrex este un furnizor global sofisticat de tranzacții cu opțiuni binare, care și-a canalizat o mare parte din energie în încercarea de a crea cel mai bun mediu de tranzacționare pentru clienții lor. În urma analizei Ayrex putem concluziona ca le-a reușit acest lucru. Platforma este incredibilă și am avut mult timp la dispoziție pentru tranzacționare.

 2. Ayrex Functii speciale

  După cum am menționat în introducerea acestei analize a Ayrex, ne-am simtit foarte bine tranzacționând prin intermediul acestui broker, dar caracteristicile suplimentare sunt în mare cele standard.

  Traderilor interesați brokerul Ayrex le oferă două tipuri de cont: obișnuit și islamic. Cu ajutorul contului islamic, destinat traderilor musulmani, aceștia pot tranzacționa fără comisioane ascunse sau rate ale dobânzii, în conformitate cu Legea Sharia.

  Pentru traderii neinițiați acest broker este o alegere excelentă deoarece au un cuvânt mult mai greu de spus în privința funcțiilor disponibile. Evident, una dintre funcțiile Ayrex este Academia. Aceasta este extrem de utilă și oferă o selecție de ponturi privind tranzacționarea cu opțiuni binare și o descriere a procedurii de retragere. Suntem convinși că aceasta va facilita o perfecționare mai rapidă pentru mulți traderi începători.

  De asemenea, brokerul oferă bonusuri în funcție de valoarea depozitului inițial, care pot fi discutate cu managerul de cont. Bonusul maxim este de 30% sau 10.000 $. Primirea bonusurilor este condiționată de o valoare minimă a depozitului de 100 $. Traderii care depun 1000 $ sau mai mult pot obține bonusul maxim de 30%. Ayrex oferă de asemenea si un cont demo.

 3. Capitalul dvs. poate fi în pericol

  Ayrex Software de tranzactionare

  Am început analiza Ayrex cu platforma în modul demo. Aceasta este o funcție excelentă, deoarece la Ayrex contul demo nu necesită înregistrare sau depuneri de fonduri, pur si simplu intri în platformă și primești bani virtuali în valoare de 1000 $ pentru tranzacționare. Suntem convinși că mulți traderi vor dori să testeze experiența de tranzacționare înainte de a depune fonduri la Ayrex.

  Sigur nu vor fi dezamăgiți după testarea acesteia. Platforma Ayrex oferă o interfață de tranzacționare pe tot ecranul, cu un grafic enorm în centru. În partea dreaptă este panoul de control, unde totul este la îndemnână, este nevoie de un singur clic pentru plasarea tranzacției. Dacă nu este mulțumit de configurări, traderul le poate modifica după plac. Tipurile de opțiuni binare oferite sunt touch și no touch, one touch și superior/inferior. Valoarea minimă a tranzacției este de doar 5 $.

  Funcția de grafice a platformei Ayrex include cele mai populare instrumente de analiză tehnică, permițând traderilor o mai mare rapiditate și rigurozitate în luarea deciziilor. Cu Ayrex, traderii pot utiliza peste 70 de instrumente de tranzacționare: tranzacții valutare, indici, mărfuri, acțiuni, inclusiv prețul acțiunilor celor mai mari companii la nivel global.

 4. Ayrex Sprijin

  Ayrex a depus multe eforturi pentru îmbunătățirea suportului oferit clienților, cea mai bună modalitate de contactare fiind prin utilizarea funcției integrate de live chat. Suportul pentru clienți este disponibil 24/5. Alte modalități de contactare a echipei de suport este prin email la [email protected], prin formularul de contact și telefonic. Numărul de telefon disponibil este din Regatul Unit.

  În cadrul acestei analize a Ayrex am testat opțiunea de live chat și am rămas cu o impresie pozitivă. O doamnă ne-a răspuns în câteva secunde și s-a dovedit extrem de utilă în a ne furniza informații privind nelămuririle noastre.

 5. Ayrex Informatia bancara si de companie

  La Ayrex, clienții pot utiliza ca modalități de depunere transferul bancar, Visa, MasterCard, FasaPay, Neteller, Skrill și UnionPay. Depozitul minim este de doar 5 $, dar, după cum am menționat în secțiunea Funcții Speciale a analizei Ayrex, pentru a beneficia de bonusuri este necesar un depozit minim de 100 $. Suntem convinși că mulți vor fi mulțumiți de acest prag scăzut al depozitului minim, dar după ce vor fi încercat platforma în modul demo, vor înțelege că este nevoie de mai mult de atât pentru a obține un portofoliu de tranzacționare decent.

  Clientul beneficiază de o retragere gratuită în fiecare lună calendaristică. Fiecare retragere ulterioară va fi supusă unui comision în funcție de taxele de procesare și/sau condițiile sistemului de plăți ales pentru retragere. Retragerea minimă este tot de 5 $ și o retragere pe lună este gratuită.

 6. Capitalul dvs. poate fi în pericol

Lista brokerilor Top 10

 • Broker
 • Depozit Minim
 • Castiguri
 • Recenzia
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqOption Logo Small
 • €10
 • N/A
 • IQoption
 • cryptorobot
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • 24Option Logo Small
 • €100
 • -
 • 24Option
Capitalul dvs. poate fi în pericol