Recenzia BinaryOptionsRobot

Recenzia BinaryOptionsRobot
Alexandru Grigorescu
Robotul Binary Option este cel mai bun software de tranzactionat optiuni binare din lume. Sunt mai multe motive pentru care credem acest lucru si o sa vi le prezentam in recenzia noastra.  In recenzia noastra vom prezenta de asemenea toate functiile contului VIP, precum si informatii importante despre brokerii pe care traderii ii pot utiliza... Skaitykite daugiau
Robotul Binary Option este cel mai bun software de tranzactionat optiuni binare din lume. Sunt mai multe motive pentru care credem acest lucru si o sa vi le prezentam in recenzia noastra.  In recenzia noastra vom prezenta de asemenea toate functiile contului VIP, precum si informatii importante despre brokerii pe care traderii ii pot utiliza atunci cand tranzactioneaza cu BOR. Pentru a utiliza oricare dintre brokerii cu care Robotul colaboreaza, traderii trebuie sa-si deschida un cont la brokerul respective, dand click pe butonul “DESCHIDE CONT GRATUIT” aici si inscriindu-se la unul din brokerii din lista noastra.
5
 1. Examinarea paginii web

 1. BinaryOptionsRobot Recenzia Broker

  Robotul Binary Option este cel mai bun software de tranzactionat optiuni binare din lume. Sunt mai multe motive pentru care credem acest lucru si o sa vi le prezentam in recenzia noastra.  In recenzia noastra vom prezenta de asemenea toate functiile contului VIP, precum si informatii importante despre brokerii pe care traderii ii pot utiliza atunci cand tranzactioneaza cu BOR. Pentru a utiliza oricare dintre brokerii cu care Robotul colaboreaza, traderii trebuie sa-si deschida un cont la brokerul respective, dand click pe butonul “DESCHIDE CONT GRATUIT” aici si inscriindu-se la unul din brokerii din lista noastra.

 2. BinaryOptionsRobot Functii speciale

  Este de subliniat faptul ca brokerii trebuie sa deschida un cont nou la brokerul ales prin intermediul meniului principal BOR, sistemul nefunctionand cu conturile pe care clientii le-ar putea avea deschise la brokeri.

  Ce semnifica asta pentru brokeri? Este foarte simplu! Traderii se inscriu, aleg un broker din meniul principal, fac un depozit la brokerul respectiv si pornesc butonul de auto-tranzactionare din meniul principal. Traderii pot de asemenea alege si alte setari aditionale pentru a-si individualiza portofoliul tranzactionat; acestea sunt descrise in sectiunea urmatoare a recenziei BOR.

  Exista o lista de brokeri cu care BOR colaboreaza in present. BOR colaboreaza cu brokeri reglementati, precum si cu firme de brokeraj EU. Este asadar disponibila o lista larga de brokeri pe toate gusturile. In momentul inscrierii, BOR recomanda automat traderului un anumit broker in functie de tara clientului si creaza un cont, astfel incat traderul nu trebuie sa faca nimic mai mult decat sa depoziteze fondurile si sa introduca username-ul si parola primite prin email. Daca traderul alege un alt broker decat cel recomandat, pot sa-si deschida cont din meniul principal al Robotului mai tarziu. Prezentam toti brokerii, impreuna cu suma minima si maxima pentru tranzactionare:
  OptionBit      $25

  Pentru cerintele minime de depunere la oricare dintre acesti brokeri, vezi sectiunea de Servicii Bancare din recenzia noastra.

  Pentru a vedea cat de bine functioneaza robotul, traderii pot merge la sectiunea “Signals” din pagina lor web, sa selecteze furnizorul de semnale, nivelul de risc al portofoliului si brokerul, pentru a vedea toate semnalele care au fost generate de acest software de tranzactionare automata.

 3. Capitalul dvs. poate fi în pericol

  BinaryOptionsRobot Software de tranzactionare

  investita in fiecare tranzactie. Pe langa faptul ca traderii isi pot alege dimensiunea investitiei, pot alege de asemenea si numarul total de tranzactii zilnice, selectand una din optiunile din meniul “Max Daily Trades”.

  Mai multe optiuni de individualizare sunt oferite prin optiunea de selectie a activelor care vor fi tranzactionate. Pentru fiecare pereche valutara tranzactionata la un moment dat, exista un buton care permite traderilor sa includa sau sa respinga o pereche valutara din portofoliul lor. Traderii care doresc sa parieze impotriva Robotului pot active optiunea “reverse trading”.

  Pentru traderii care doresc control total asupra tranzactiilor lor cu BOR exista caracteristică contul VIP. Deocamdata acest privilegiu special se acorda doar in promotii sau programe de tipul “recomanda un prieten”. Sugeram ca traderii sa fie cu ochii pe casuta de inbox daca doresc acest serviciu, intrucat BOR ofera regulat promotii unde este oferit acces VIP pentru acei traderi care deschid cont la anumiti brokeri.

  Contul VIP permite individualizarea mai profunda a contului. In primul rand, detinatorii conturilor VIP pot seta maturitatea portofoliului lor doar pornind sau oprind grupuri de semnale, in functie de termenul de expirare. In acest fel traderii pot active sau dezactiva semnale cu termenul de expirare zilnic, saptamanal sau lunar. Traderii care prefera dinamica pe termen scurt vor activa doar semnalele zilnice, in timp ce traderii care prefera investitiile pe termen lung vor activa semnalele pe termen lung.

  Traderii isi pot selecta portofoliul si in functie de nivelul de risc. Testele ne-au aratat ca, inclusiv la nivelul maxim de risc, rata succesului a fost de 78% in timpul perioadei respective. In cazul riscului minim – care include doar cele mai sigure tranzactii, rata de castig a fost de peste 90%. Rata castigului este procentul tranzactiilor castigatoare in totalul tranzactiilor.

  Utilizatorii caracteristică conturilor VIP isi pot alege si furnizorii semnalelor. Pentru moment exista patru furnizori de semnale cu BOR: Pro Traders Sergiy, Mircea and Katrina si The Algorithm Trader MT4. Accesand sau blocand furnizorii de semnale, traderii pot indrepta portofoliul in directia pe care o doresc, utilizand in acelasi timp si alte functii.

 4. BinaryOptionsRobot Sprijin

  Asistenta principala a BOR este in limba engleza. Asistenta este activa in timpul zilelor lucratoare, in intervalul 8am – 4pm GMT/Ora Londrei. Asistenta este eficienta si raspunde tuturor intrebarilor pe care utilizatorii le-ar putea avea. Ca de obicei, sfatuim clientii sa citeasca sectiunea FAQ inainte de a apela la suport, deoarece multe dintre intrebari isi au raspunsurile acolo. Daca live chat nu este online, traderii pot utiliza formularele de contact pentru a obtine asistenta. Din experienta noastra, au trecut maxim 48h pentru ca serviciul Suport sa ne raspunda emailurilor in zile lucratoare obisnuite.

   

 5. BinaryOptionsRobot Informatia bancara si de companie

  A fost foarte simplu sa depunem fonduri la brokeri prin intermediul BOR. Dupa ce s-au inscris la un broker prin intermediul meniului principal BOR (doar selectand moneda si parola), traderii pot da click pe butonul de depozit si vor fi condusi la panelul de control al brokerului unde trebuie sa aleaga doar serviciul de plata si depozit. Traderii trebuie sa se logheze la broker pentru a face depozitul, asa ca nu scrieti ceva la intamplare cand deschideti contul din meniul principal BOR. Utilizatorul este adresa de email, iar parola este cea aleasa cand s-a deschis contul la brokerul respectiv.

   

 6. Capitalul dvs. poate fi în pericol

Lista brokerilor Top 10

 • Broker
 • Depozit Minim
 • Castiguri
 • Recenzia
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqOption Logo Small
 • €10
 • N/A
 • IQoption
 • cryptorobot
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • 24Option Logo Small
 • €100
 • -
 • 24Option
Capitalul dvs. poate fi în pericol