Fair Binary Options, câştigătorul premiului iGB pentru „Cel mai bun website Binar” în anul 2014 & 2015, a câştigat şi în acest an acest premiu cu mândrie!

Fair Binary Options a câştigat Premiul iGB două ani la rând.  Atât în anul 2014, cât şi în anul 2015, website-ul nostru a fost ales de către analiştii din domeniu, „Cel mai bun website binar”. Pentru anul 2016 suntem nominalizaţi încă o dată – pentru “Cel mai bun website financiar”. Noua categorie, “Cel mai bun website financiar” a fost stabilită prin fuzionarea Binary şi Forex într-unul singur. A fi nominalizaţi drept cei mai buni, alături de alte 6 site-uri de top din industria financiară retail, reprezintă o mare onoare și o motivație pentru a lucra mai intens şi a ne dezvolta mai rapid. De aceea suntem fericiţi să participăm la ceremonia de decernare, ce va avea loc pe data de 4 februarie. Accesând linkul de mai jos, puteţi viziona momentul decernării premiului “Cel mai bun website binar” de anul trecut.


video-logo

În timp ce aceasta este o mare onoare, reprezintă de asemenea şi o mare responsabilitate. Faţă de colegii noştri, care ne-au onorat cu acest premiu, avem o mare responsabilitate de a ne mişca mai rapid decât orice alt site ca de fiecare dată, în vederea depăşirii concurenţei. Faţă de clienţii noştri avem responsabilitatea de a rămâne fideli valorilor şi principiilor noastre de bază.

Vom încerca să le venim în ajutor traderilor cu cele mai bune informaţii, să le oferim asistenţă în cazul în care au fost păcăliţi de un broker şi să oferim consultanţă activă în efortul de a-şi recupera investiţia. Dorim totodată să ne educăm clienţii în vederea evitării escrocilor. Prin aceasta avem credinţa că vocea fiecărui client va fi auzită. Din acest motiv nu percepem nici o taxă pentru serviciile noastre.

Acest mod de lucru, precum şi setul de valori la care aderăm în procesul de funcţionare al acestui website, sunt motivul pentru care Fair Binary Options este câştigătorul premiului „Cel mai bun website binar” doi ani la rând.  Cu toate că premiile sunt binemeritate, credem că este loc şi pentru îmbunătăţiri, atât pe website-ul nostru, cât şi în industria opţiunilor binare. Acesta este motivul pentru care anul 2015 a fost încă un an de schimbări pentru Fair Binary Options, deoarece am încercat să rămânem în frunte şi să realizăm mai multe decât în anii anteriori.

Ce sunt premiile iGB şi ce însemnătate au?

Premiile iGB reprezintă un eveniment special, care însoţeşte Conferinţa de Afiliere de la Londra, ce are loc anual şi reuneşte afacerile din domeniul  tranzacţionărilor şi jocurilor online. Deoarece juriul este alcătuit din experţi binecunoscuţi în aceste domenii, câştigarea premiului iGB reprezintă cea mai prestigioasă realizare a Fair Binary Options.
igb-awards

Cu cât vieţile noastre se mută tot mai mult în mediul online, cu atât este mai important pentru site-urile de opţiuni binare, să le ofere vizitatorilor posibilitatea obţinerii unor valori reale, precum şi informaţii relevante, în vederea uşurării şi securizării activităţii acestora în mediul virtual. Fair Binary Options se străduieşte să ofere clienţilor săi cele mai bune şi sigure căi de a obţine informaţii despre opţiunile de tranzacţionări binare şi despre serviciile de opţiuni binare oferite.

Câştigarea premiului iGB reprezintă confirmarea faptului că ne respectăm promisiunile faţă de clienţii noştri, de a le oferi experienţe cât mai plăcute şi sigure de tranzacţionare. Câştigarea primelor două ediţii ale premiilor „Cel mai bun website binar” şi nominalizarea pentru noul (şi singurul) premiu „Cel mai bun site financiar” arată remarcabila constanţă, ce s-a putut concretiza numai prin încrederea într-un set de valori bine definit, ce constituie esenţa fiecărei mişcări pe care o facem.

Valorile Fair Binary Options

Chiar şi numele website-ului nostru dezvăluie multe despre crezul nostru. Echitatea este de multe ori evazivă în industria de opțiuni binare, iar acest fapt a fost una din primele motivaţii, pentru care în decursul anilor, am construit şi am dezvoltat acest site. Credem cu tărie că transparenţa în industria opţiunilor binare poate fi îmbunătăţită şi în faptul că trebuie să fim un jucător activ în lupta pentru drepturile clienţilor noştri. Valorile noastre sunt transparenţa, corectitudinea şi integritatea.

Acţiuni pentru ajutorarea clienţilor

În cazul în care pe opţiuni binare, un broker a negat o retragere a unui client, fără a respecta bunele practici în afaceri, vom interveni în ajutorara acelui client de îndată ce el ne contactează şi am verificat necesitatea acordării asistenţei în favoarea lui. Ne simţim obligaţi şi onoraţi să oferim ceva comunităţii tranzacţionărilor binare, fără a cere wre-o taxă suplimentară.

“Oricine ne poate contacta în scopul revizuirii cazului, în speranţa rezolvării problemei în timp util.”

O adresă de email dedicată acestui scop este monitorizată zilnic de personalul specializat. Aceştia sunt în permanentă legătură cu brokerii şi membrii noştri, în scopul încercării intermedierii între brokeri şi traderi. Din moment ce înţelegem că nu toţi brokerii sunt acreditaţi, considerăm deciziile de acreditare ca un punct de referinţă a unui comportament acceptabil.

De asemenea, evidenţiem practicile neloiale, ce nu intră sub incidența cadrului de reglementare actual.  De multe ori suntem asaltaţi de brokeri ce ne roagă să trecem cu vederea practicile lor neloiale, pentru a face afaceri împreună.  Am respins întotdeauna asemenea propuneri, deoarece ştim că singurul mod de a face această industrie durabilă pe termen lung, este prin corectitudine.

În a doua jumătate a anului 2015, am răspuns la mai mult de 600 cereri de asistenţă sau informaţii diverse, ceea ce înseamnă aproape 4 pe zi. Din fericire nu toate cererile au avut ca subiect solicitarea de asistenţă în legătură cu escroci. Personalul nostru de suport tehnic devotat, oferă de asemenea răspunsuri şi soluţii legate şi de alte probleme şi la întrebări, ridicate de traderi.

Creşterea transparenţei în industria tranzacţionărilor

Fair Binary Options

Chiar dacă eforturile noastre în a ajuta clienţii înşelaţi sunt foarte importante, este crucial să ne asigurăm că toată lumea cunoaşte şi ce furnizori de servicii binare trebuie evitaţi. În multe privinţe prevenirea este mai utilă decât acţiunile întreprinse după ce o fraudă a fost comisă. Din această cauză acţiunile noastre spre transparenţă sunt importante şi călăuzesc designul şi conţinutul siteului nostru.

Evident, clienţii noştri trebuie să ştie ce servicii ar trebui să evite. În acest scop, am inserat elemente specifice în siteul nostru. Publicăm în mod regulat experienţele noastre prin intermediul recenziilor, ghidurilor şi postărilor de ştiri, ce descriu în detaliu brokerii care ar trebui evitaţi, precum şi cum să citim termenii şi condiţiile acestora, de multe ori prezentate foarte vag.

Recenziile noastre includ informaţii despre regulile de acordare a bonusurilor, posibile probleme cu privire la cerințele legate de cifra de afaceri şi informaţii despre practicile de retragere şi depunere de valori monetare. În cazul în care, observăm că termenii şi condiţiile sunt în defavoarea traderilor, în special în ceea ce priveşte bonusurile, vom raporta acest fapt.

Secţiunea dedicată ghidurilor include, pe lângă multe aspecte legate de tranzacţionări şi informaţii despre

 • escrocheriile din domeniul opţiunilor binare şi metode de evitare a acestora,
 • informaţii despre reglementări în domeniul opţiunilor binare,
 • reclamaţii şi plângeri referitoare la reglementări,
 • clarificarea opţiunilor de banking.

Conţinutul nostru include informaţiile legate de siguranţă şi transparenţă, ce vor fi utile traderilor. În secţiunea de ştiri, traderii sunt notificaţi în mod regulat cu privire la schimbările intervenite în regulile de tranzacţionare, reglementările entităţilor acreditoare, precum şi despre cazuri de fraude cu privire la opţiunile binare, întâlnite de noi.

O dezvoltare web valoroasă

În decursul ultimilor doi ani, am implementat numeroase schimbări cu privire la designul website-ului, pentru a-l mula mai bine pe specificul misiunii noastre.  Clienţii nu sunt întotdeauna atât de atenţi, cum ar trebui să fie. Înţelegem că, în multe feluri, unii dintre ei nu acţionează în conformitate cu diligenţele, sau sunt  incapabili să găsească informaţiile pe care le caută.

Răspândirea mesajului nostru în întreaga lume

Fair Binary Options Local Country Sites

În 2014, am început una dintre cele mai mari transformări din istoria Fair Binary Options. Siteul web urma să devină un serviciu de reţea multilinguală, ce a extins asistenţa noastră gratuită legată de fraudele asupra clienţilor, precum şi informaţiile, la milioane de persoane în lumea întreagă, care nu cunosc limba engleză. Am adăugat 17 versiuni locale ale Fair Binary Options, ceea ce a extins plaja de clienţi la mai mult de un miliard de utilizatori de internet, persoane care nu vorbesc limba engleză la nivel nativ.

Am observat că această schimbare a făcut o mare diferenţă, întrucât creșterea traficului a fost determinată de versiunile locale ale site-ului nostru. Cerinţa este încă mare şi primim solicitări de asistenţă de peste tot din lume.  Câteva din ultimele cazuri în care, pe baza raportării unor fraude, am gestionat aspectele de înşelăciune în alte limbi decât cea engleză, a fost la clienţi din Suedia, Italia şi Polonia.

În a doua jumătate a anului 2015, am adăugat un nou site în limba engleză, dedicată pieţii din Noua Zeelandă. De asemenea, tot în perioada sus menţionată, au fost lansate şi pagini locale în limba română şi lituaniană. Am continuat să îmbunătăţim versiunile locale ale siteului nostru, prin adăugarea de conţinut mai vast şi implementarea unor noi caracteristici ce alertează clienţii cu privire la fraude.

Întotdeauna asigurăm siguranţa clienţilor

Making sure customers are always safe trading Binary Options

În trecut ne-am axat pe cazuri individuale în eforturile noastre de eliminare a fraudelor, dar noile caracteristici sunt proiectate să avertizeze clienţii care nu sunt întotdeauna conştienţi că serviciul pe care doresc să-l utilizeze este o potenţială înşelătorie. Ne-am dat seama că trebuie să existe o cale mai bună de a-i avertiza cu privire la pericole. Din această cauză, am implementat pe siteul nostru o serie de schimbări, destinate să-i avertizeze.

 

Secțiunile Lista neagră și Rogue Pit

blacklist
Rapoartele noastre cu privire la fraude, sunt acum parte a secţiunilor „Lista neagră” şi „Rogue Pit”. Clienţii nu trebuie să caute dacă brokerul este inclus în lista neagră, sau nu. Listele din aceste secţiuni prezintă toate informaţiile de bază utile clienţilor, cu privire la brokerul în cauză, sau compania corespondentă ce operează marca respectivă.

Sistem de avertizare avansat la faţa locului

Ne-am asigurat ca şi în cazul în care clienţii încearcă să acceseze servicii frauduloase, un mesaj de avertizare să fie prezentat, reidrecţionându-le către un serviciu ce are o reputaţie dovedită de a fi sigură şi fără plângeri nerezolvate. Prin eliminarea escrocilor din lista noastră, ne asigurăm că, înainte de a face greşeli ce i-ar costa bani, clienţii primesc informaţii valoroase despre aceste servicii periculoase.

Recenziile includ de asemenea şi alte sugestii, cum ar fi pătrăţelul colorat de sub introducere, ceea ce arată clar că în procesul de tranacţionare brokerul nu este recomandat de Fair Binary Options.  Avem convingerea că acestea şi alte acţiuni pe care le-am intreprins, împreună cu devotamentul nostru în susţinerea clienţilor, este ceea ce contează cel mai mult în calitatea Fair Binary Options. Succesul pe termen lung rezidă în satisfacerea a nevoilor clienţilor cu adevărat. Am asistat complet gratui clienţi care nu provin de pe siteul nostru, precum şi clienţi ce au avut probleme cu servicii la care nu am fost afiliaţi.

Von include pe lista neagră orice companie ce are ca obiect de activitate opţiunile binare şi nu respectă bunele practici în afaceri, fraudând clienţii. Aceasta este prima formă de valoare pe care o furnizăm şi în multe cazuri suportăm costuri semnificative. Totuşi, privim acest aspect ca pe o investiţie în afacere şi o investiţie în viitor.

Lista brokerilor Top 10

 • Broker
 • Depozit Minim
 • Castiguri
 • Recenzia
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqOption Logo Small
 • €10
 • N/A
 • IQoption
 • cryptorobot
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • 24Option Logo Small
 • €100
 • -
 • 24Option
Capitalul dvs. poate fi în pericol