Ghiduri

Secţiunea ce cuprinde ghidurile Fair Binary Options, este una dintre cele mai bune locuri de pe internet, unde puteţi afla imformaţii despre binary options. În scopul unei mai bune asistenţe oferite comunităţii noastre, precum şi pentru a îngloba toată experienţa noastră legată de binary options în această secţiune, am depus mari eforturi.

În această secţiune, traderii vor putea citi articole despre:

Ideea de bază a ghidurilor este de a prezenta utilizatorilor cele mai bune practici, dar totodată  şi cele mai negre scenarii legate de binary options, coroborate cu unele informaţii generale, necesare în începerea cu succes a tranzacţionării în binary options.

Introducere în Binary Options

Binary options este o opţiune, ce prevede un termen fix de expirare, cu o plată fixă. El constituie un pariu „da-sau-nu”. Pariul se referă la preţul predeterminat al pieţei alese, care va fi la nivelul, sub nivelul sau peste nivelul preţului exercitat, într-un viitor bine definit. Dacă urmăriţi ştirile financiare şi doriţi să beneficiaţi zilnic de pe urma cunoştinţelor acumulate de dumneavoastră,  binary options este alegerea perfectă.

Câteva dintre articolele utile pentru începerea tranzacţionării în binary options:

Articolele constituie totodată o cale eficientă şi gratuită de a începe tranzacţionarea, înainte de a vă avânta în cumpărarea de titluri și acțiuni. Binary options constituie o metodă de tranzacţionare cu doar două rezultate posibile. În toată simplitatea lui, tranzacţia este de fapt o miză legată de direcţia de evoluţie a pieţei până la sfârşitul lunii, săptămânii, zilei, orei sau minutului. Dacă ghiciţi rezultatul, câştigul este de 100 $ pe lot. Dacă greşiţi, câştigul este de $0. O poziţie „da-sau-nu”. Puteţi începe să tranzacţionaţi cu suma minimă de  $100.

Pentru a nu deveni victima escrocilor şi a nu pierde banii investiţi,  vă sugerăm să depuneţi numai cu brokerii recomandaţi pe site-ul nostru. Citiţi mai multe despre acest aspect în articolul nostru despre fraude în binary options

BinaryOptionRobot Top Banner

Obţineţi ajutor şi îndrumare din articolele noastre

În paginile noastre, vă prezentăm mai multe aspecte, ce nu pot fi deduse din simpla definiţie a tranzacţionărilor în binary options.  Din această cauză am încercat să concepem un ghid binary options sub formă de articole specifice fiecărui aspect, ce am considerat că este important de menţionat.

Totodată am recepţionat mai multe păreri de la traderi, care ne contactează în mod regulat. Deoarece majoritatea sunt începători şi au nevoie de sfaturi şi îndrumare, aceştia sunt foarte interesaţi să citească seria ghidurilor noastre legate de binary options. Clienţii din întreaga lume citesc ghidurile noastre şi ne pun întrebări legate de acestea, întrebări ce ne dau noi idei, pentru alte articole binary options.

În partea dreaptă puteţi vizualiza lista de ghiduri binary options. Aceste articole vin în ajutorul traderilor pentru a face faţă diverselor probleme în cazul tranzacţionării în binary options. Mulţi traderi doresc să primească sfaturi simple, alţii însă sunt interesaţi de leverage-ul puterii datelor financiare (mai multe despre aceste aspecte în secţiunea Academy).

Unii clienţi doresc informaţii despre disponibilitatea binary options în ţara lor de rezidenţă – cel mai important, în Statele Unite. Din cauza constrângerilor de reglementare, traderii din Statele Unite sunt forţaţi să aleagă dintr-o selecţie limitată de brokeri.

Citiţi mai mult despre brokerii din Statele Unite, sau descoperiţi ce agenţii reglementează tranzacţionarea binary options.

Avem şi clienţi care doresc să cunoască termenii de bază în binary options. Prin parcurgerea ghidurilor scrise de specialiştii noştri, vă veţi iniţializa şi avansa în tranzacţionările binary options. Asiguraţi-vă că vizitaţi şi alte pagini ale website-ului nostru, cum ar fi:

Screen-Shot-2015-01-28-at-12.28.451Calendarul economic Binary Options

Cunoaşterea „la zi” a evenimentelor importante, ce contribuie la mişcarea pieţei, face o imensă diferenţă în tranzacţionarea pe binary options. Traderii aşteaptă cu nerăbdare rapoartele economice zilnice, pentru a vedea mişcările economiei, creşterea câştigurilor companiei lor favorite, sau care este următoarea decizie privind  rata dobânzii în politica monetară.

Toate aceste rapoarte, precum şi alte informaţii valoroase, sunt prezentate pe larg în calendarul economic binary options. Totodată puteţi folosi şi secţiunea noastră Academy, pentru a hotărâ cele mai bune şi precise strategii de capitalizare, asupra acestor evenimente de mişcare a pieţei. În scopul obţinerii unor câştiguri maxime din tranzacţionări, în secţiunea Calendarul economic binary options, am inclus şi un ghid scurt de utilizare a datelor acestuia.

Scurtă definiţie a Binary Options

Binary options este un tip de opţiune, care prevede un termen fix de expirare, cu o plată fixă. El constituie un pariu „da-sau-nu”. Pariul se referă la preţul predeterminat al pieţei alese, ce va fi la nivelul, sub nivelul sau peste nivelul preţului exercitat, într-un viitor bine definit.

Spre exemplu, mizaţi pe scăderea preţului aurului până la sfârşitul săptămânii. Când bursa de valori se închide la sfârşitul săptămânii, veţi şti dacă aţi făcut un profit sau o pierdere. Dacă faţă de momentul când aţi mizat preţul aurului va scădea, veţi câştiga; dacă nu, veţi pierde.

În cazul în care nu sunteţi sigur cum să efectuaţi o analiză necesară tranzacţionării de succes, consultaţi secţiunea noastră de strategii, sau vedeţi pur şi simplu ce posibilităţi vă oferă tranzacţionarea automată.

BinaryOptionRobot Top Banner

Capitalul dvs. poate fi în pericol

Lista brokerilor Top 10

 • Broker
 • Depozit Minim
 • Castiguri
 • Recenzia
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqOption Logo Small
 • €10
 • N/A
 • IQoption
 • cryptorobot
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • 24Option Logo Small
 • €100
 • -
 • 24Option
Capitalul dvs. poate fi în pericol