În România, premiul FBO Best Broker 2016 a fost câştigat de IQoption
Alexandru Grigorescu
IQoption este câştigătorul premiului Fair Binary Option Best Broker în România. Premiile FBO au misiunea de a conecta traderii brokerii care au rezultate financiare remarcabile, au implementat caracteristici noi, uimitoare şi cel mai important, respectă etica şi profesionalismul în afacerea lor. Fair Binary Options nu a primit din partea consumatorilor nici o plângere legată de... Skaitykite daugiau
IQoption este câştigătorul premiului Fair Binary Option Best Broker în România. Premiile FBO au misiunea de a conecta traderii brokerii care au rezultate financiare remarcabile, au implementat caracteristici noi, uimitoare şi cel mai important, respectă etica şi profesionalismul în afacerea lor. Fair Binary Options nu a primit din partea consumatorilor nici o plângere legată de IQoption, deci acest premiu este dovada vie că un broker poate să respecte şi să se ridice la standardele profesionale înalte ale FBO. Aici puteţi citi o recenzie completă referitoare la acest broker extrem de profesionist şi de încredere. De ce IQoption? IQoption s-a dovedit a fi în multe privinţe cel mai bun broker de pe piaţă. Este cunoscut pentru sumele mari plătite, softul de tranzacţionare foarte bun şi serviciile sale excelente. Site-ul web suportă 13 limbi incluzând engleza, spaniola, indoneziana, italiana, portugheza, rusa şi turca. Platforma de tranzacţionare este rapidă şi permite o navigare uşoară, arată foarte profesionist şi utilizează date referitoare la preţul pieţii, preluat de la ThomsonReuters. Contul demo este complet gratuit, depunerea minimă este de numai $10, lucru foarte rar în rândul brokerilor, iar câştigurile sunt de până la 85 procente. Toate acestea îl fac mai mult decât atrăgător pentru traderii noi. Faptul că depunerile şi procesul de retragere al numerarului este foarte sigur şi uşor de realizat, constituie de asemenea un plus în cazul IQoption. Traderii care preferă tranzacţionările pe telefoanele mobile, vor fi încântaţi să afle că aplicaţia pentru mobil al IQoption este extrem de popular în rândul traderilor, fiind cotat în 2015 ca fiind aplicaţia de tranzacţionare nr. 1. Cei care preferă reţelele de socializare pot urmări IQoption pe Facebook, Twitter sau Instagram. Iubitorii curselor de maşini vor fi o încântaţi să afle că IQoption şi Aston Martin Racing au semnat un acord în vederea susţinerii echipei în sezonul de curse 2016. “General Risk Warning: The financial products offered by the company carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose.”

În România, premiul FBO Best Broker 2016 a fost câştigat de IQoption

IQoption este câştigătorul premiului Fair Binary Option Best Broker în România.

Premiile FBO au misiunea de a conecta traderii brokerii care au rezultate financiare remarcabile, au implementat caracteristici noi, uimitoare şi cel mai important, respectă etica şi profesionalismul în afacerea lor. Fair Binary Options nu a primit din partea consumatorilor nici o plângere legată de IQoption, deci acest premiu este dovada vie că un broker poate să respecte şi să se ridice la standardele profesionale înalte ale FBO. Aici puteţi citi o recenzie completă referitoare la acest broker extrem de profesionist şi de încredere.

De ce IQoption?

IQoption s-a dovedit a fi în multe privinţe cel mai bun broker de pe piaţă. Este cunoscut pentru sumele mari plătite, softul de tranzacţionare foarte bun şi serviciile sale excelente. Site-ul web suportă 13 limbi incluzând engleza, spaniola, indoneziana, italiana, portugheza, rusa şi turca. Platforma de tranzacţionare este rapidă şi permite o navigare uşoară, arată foarte profesionist şi utilizează date referitoare la preţul pieţii, preluat de la ThomsonReuters.

FBO-AWARD-RO 16

Contul demo este complet gratuit, depunerea minimă este de numai $10, lucru foarte rar în rândul brokerilor, iar câştigurile sunt de până la 85 procente. Toate acestea îl fac mai mult decât atrăgător pentru traderii noi. Faptul că depunerile şi procesul de retragere al numerarului este foarte sigur şi uşor de realizat, constituie de asemenea un plus în cazul IQoption.

Traderii care preferă tranzacţionările pe telefoanele mobile, vor fi încântaţi să afle că aplicaţia pentru mobil al IQoption este extrem de popular în rândul traderilor, fiind cotat în 2015 ca fiind aplicaţia de tranzacţionare nr. 1. Cei care preferă reţelele de socializare pot urmări IQoption pe Facebook, Twitter sau Instagram. Iubitorii curselor de maşini vor fi o încântaţi să afle că IQoption şi Aston Martin Racing au semnat un acord în vederea susţinerii echipei în sezonul de curse 2016.

“General Risk Warning: The financial products offered by the company carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose.”
Capitalul dvs. poate fi în pericol

Lista brokerilor Top 10

 • Broker
 • Depozit Minim
 • Castiguri
 • Recenzia
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqOption Logo Small
 • €10
 • N/A
 • IQoption
 • cryptorobot
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • 24Option Logo Small
 • €100
 • -
 • 24Option
Capitalul dvs. poate fi în pericol