Semnale de Optiuni Minare

Semnalele Binary options sunt recomandări ale experţilor, formulate sub forma unei reguli simple, pe care traderul o poate implementa. Sunt o formă de recomandare profesionistă pentru traderii care nu au abilităţile, sau timpul necesar realizării analizei activelor financiare. Pentru informaţii detaliate despre semnale şi furnizorii de semnale în opţiuni binare, citiţi articolul de sub lista celor mai buni furnizori de semnale.

Am testat mai mulţi furnizori de semnal şi am decis să vă recomandăm numai pe unii dintre ei. Cititorii noştri pot consulta toate mărcile pe care le-am testat în lista de mai jos. Numai unii dintre ei sunt recomandaţi. Oferim servicii pe cât posibil gratuite, cu expediere automată şi cel mai important, numai servicii pentru care am reuşit să validăm rezultatele obţinute.

 • Brokeri
 • Depozit
  Minim
 • Investitia
  Minima
 • Reţete
 • Evaluare
 • Comerț
 • Recenzia brokerilor binari

Semnalele, ca metodă de creștere a profitului

binary-option-robot_398x62Pentru un investitor obişnuit în binary options, întrebarea rămâne  – cum să detectez oportunităţile de tranzacţionare în scopul realizării unui profit? Cele două unelte de bază sunt: analiza fundamentală şi analiza tehnică. Analiza fundamentală constă în studierea factorilor determinanţi ai creşterii, pe termen îndelungat, cum ar fi rata preţ-câştig, analiza lichidităţilor, structura capitalului, etc… Analiza tehnică se bazează pe diferitele modele, ce pot fi descoperite în grafice şi  ne sugerează detalii importante despre viitoarele mişcări ale preţului. 

Pentru a înţelege şi implementa aceste două tipuri de analiză, este necesară o experienţă îndelungată. Semnalele vin în ajutorul traderilor, care nu au timpul necesar pentru a realiza o analiză aprofundată. Experţii şi profesioniştii simulează posibile scenarii şi formulează recomandări pentru a veni în ajutorul  traderilor în luarea deciziilor.  În majoritatea cazurilor, aceste recomandări se referă la prețul exercitat, timpul de expirare al opțiunii și direcția pe care traderul trebuie s-o introducă în interfaţa de tranzacţionare, pentru a plasa o tranzacţie. Din moment ce semnalele vin din partea unui expert în tranzacţionări, probabilitatea unei tranzacţii de succes este mult mai ridicată decât atunci, când traderul tranzacţionează singur, în necunoştinţă de cauză.

BinaryOptionRobot Top Banner

Cum pot beneficia traderii de semnale?

Există mai multe căi de furnizare a semnalelor către clienţi:

 • Semnalele text pot fi simplu copiate în sistemul de tranzacţionare, iar tranzacţia se va realiza ulterior.
 • Dacă semnalul este recepţionat sub forma unei instrucţiuni în program/computer, tot ce trebuie făcut este să daţi click pe buton, iar sistemul va realiza instantaneu tranzacţia.
 • Dacă semnalul binar este introdus în mod direct în sistemul de tranzacţionare, serviciul este numit “auto-trading”.  Deoarece toată operaţiunea de tranzacţionare este realizată de software în mod automat, în cazul utilizării programului binar de tranzacţionare automat, nu este nevoie să plasaţi tranzacţii. La tranzacţionarea automată, în cazul anumitor furnizori, semnalele  binary options sunt introduse automat în interfaţa de tranzacţionare, pe când la platformele mai prietenoase cu utilizatorul acest proces este desăvârşit direct pe server, deci traderul nici măcar nu trebuie să deschidă interfaţa de tranzacţionare pentru a finaliza tranzacţia.

În trecut, era un lucru obişnuit să plătim pentru un serviciu de semnale. O dată cu progresul în industria opţiunilor binare, acest servciu a devenit tot mai frecvent gratuit. Nu uitaţi că semnalele binary options expiră după o anumită perioadă. Semnalele pot fi furnizate şi prin notificări, SMS, email sau printr-un software dedicat tocmai pentru transmitere de semnale.

Cum se formează semnalele binare?

Semnalele sunt create pe baza analizelor tehnice şi a celor fundamentale. Deoarece acestea sunt regulile cel mai uşor de descifrat pentru un computer, Algo trading utilizează în mod obişnuit anumiţi indicatori şi variate strategii, legate de tendinţe. Există numeroşi indicatori financiari, utilizaţi atât de traderi, cât şi de tranzacţionarea algoritmică.

Cele mai populare sunt (in engleza),

Traderii profesionişti, care sunt experţi în analiza de piaţă, pot realiza singuri aceste operaţiuni, dar totodată pot beneficia şi de  semnale, chiar dacă sunt experţi în analiza pieţei. Semnalele pot veni în ajutorul traderilor profesionişti, prin extinderea portofoliului şi creşterea numărului de tranzacţii pe care un trader le poate plasa. Semnalele pot veni în ajutorul traderilor pentru a „acoperi mai mult teren”.

BinaryOptionRobot Top Banner

Tipuri de semnale binare

Furnizorii de semnalele Binary options îşi concentrează toată atenţia pe furnizarea unui număr mare de semnale, de diferite tipuri. Semnale se bazează pe aproape toate tipurile de active, indici și un număr de produse, ce sunt disponibile pe scară largă în efectuarea tranzacţiilor binare, inclusiv în Forex.

Este imperativ necesară categorisirea, sau clasificarea semnalelor binary options în funcţie de tipurile de active specificate mai înainte. Este recomandabil ca semnalele binary options să fie utilizate în concordanţă cu tipul de active de care sunteţi interesat. Spre exemplu, dacă un trader  optează spre tranzacţionarea de acţiuni, în acest caz cele mai recomandate opţiuni ar putea fi Apple, Microsoft, Pepsi şi multe altele.

Semnale push & act

Există semnale push (apasă) şi semnale act (acţionează). Prin semnale push, traderii primesc o notificare – acestea sunt de regulă semnale, ce necesită o acţiune imediată din partea utilizatorului. În cazul altor semnale binary options, cum ar fi semnalele gratuite pe care le oferă Fair Binary Options (in engleza), traderii trebuie să aştepte ca preţul să atingă nivelul indicat şi numai după aceea să acţioneze conform instrucţiunilor.

Ambele tipuri au argumente pro şi contra. Semnalele push au o problemă legată de vizualizarea acestora în timp real de către trader, în scopul utilizării. Totuşi acestea sunt mai de încredere. Al doilea tip este mai bun, deoarece traderul, chiar dacă nu este atent pe moment, poate să utilizeze semnalul, cu condiţia să nu depăşească nivelul prestabilit. Totuşi, din cauză că nu pot fi utilizate până la nivelul prestabilit, aşteptarea poate fi o problemă, deoarece până la atingerea nivelului de preţ stabilit, anumite variabile pot interveni în schimbarea preţului.

BinaryOptionRobot Top Banner

Furnizorii de semnal

În lumea tranzacţionărilor binare, una dintre cele mai importante aspecte îl constituie selectarea celor mai experimentaţi şi profesionişti furnizori de semnale binary options din industrie.  Conform unor statistici recente, serviciile de semnal reuşesc să ofere o rată de câştig de peste 65%. Unele programe de tranzacţionare automată binary options încearcă să implementeze tranzacţionarea algoritmică, dar experţii instituţiilor financiare, se dovedesc a fi o alegere mai înţeleaptă în opţiunile binare.

Aflaţi mai multe despre semnale aici

Robotul Binary Option

Robotul Binary Options, fiind şi o platformă de tranzacţionare, oferă momentan cel mai bun serviciu de semnal. Deoarece acesta nu este numai un simplu furnizor de semnale gratuit, prin adăugarea unor trăsături suplimentare în portofoliu putând fi utilizat şi pentru tranzacţionări manuale, putem  să-l considerăm ca fiind şi un furnizor de semnale. Fair Binary Options încearcă să prezinte recenzii despre cei mai buni roboţi din industria tranzacţionărilor. În acest an robotul Binary Option a câştigat două premii FBO, devenind cel mai bun Auto & Signals 2015. Iată de ce considerăm ca acesta este serviciul recomandat pentru acest an.

Încearcă robotul Binary Option aici!

Lista brokerilor Top 10

 • Broker
 • Depozit Minim
 • Castiguri
 • Recenzia
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • 89%
 • FXMasterBot
 • iqOption Logo Small
 • €10
 • N/A
 • IQoption
 • cryptorobot
 • €250
 • -
 • CryptoRobot
 • 24Option Logo Small
 • €100
 • -
 • 24Option
Capitalul dvs. poate fi în pericol